تميز کردن لکه هاي قهوه، چاي و ساير مايعات خوراکي مي تواند مشکل باشد، به خصوص اگر مدتي بر روي فرش مانده باشد و خشک شده باشد. لکه ها اغلب پس ازشستشو به ظاهر کاملا پاک مي شوند اما بعد از خشک شدن مجددا برمي گردند. اين نوع لکه ها در اثر “تانن” موجود در نوشيدني هاي ايجاد مي شود. تانن عامل تيرگي در گياهان است و در بسياري از موارد مانند انواع ميوه و آجيل و حبوبات  و گياهان به عنوان مثال  پوست انگور ، برگهاي چاي و لوبياي قهوه وجود دارد.
براي تميز کردن لکه ها از مواد شوينده اسيدي استفاده مي کنند، اين مواد شيميايي حلال مناسبي براي لکه هاي ايجاد شده توسط تانن هستند.
اگر مي خواهيد خودتان لکه را از بين ببريد، مي توانيد چند ماده شوينده لباسشويي و سرکه خانگي سفيد و آب گرم را براي شستشو مخلوط کنيد. با اين مواد مي توانيد بدون اعمال فشار فيزيکي بر فرش لکه ها را تميز کنيد سرکه بسيار قليايي است وقتي با مواد شوينده مخلوط شود بايد لکه را از بين ببرد.


وقتي لکه برگردد


شما فرش را شسته ايد اما پس از خشک شدن لکه برمي گردد.
اين اتفاق مي تواند به دليل باقي ماندن مواد در پايه فيبر يا الياف زير فرش باشد. اين باقيمانده مواد قسمت هاي پايين فيبر (همان اصل فتيله در يک لامپ روغن است) که که اگر الياف فرش با محلول مناسب شستشو نشود در عمق فرش مي ماند و بعد از خشک شدن دوباره شروع به لکه اندازي خواهد کرد. اين يک وضعيت بسيار معمول است ، براي پاک کردن مجدد محل آن با يک پارچه مرطوب و يک مخلوط بسيار نازک لکه را خشک کنيد. شما سعي داريد فقط بالاي فرش را پاک کنيد، تا حد ممکن آن را خشک نگه داريد (ناحيه اشباع يا بيش از حد مرطوب نشويد) ، حتي از فن  يا سشوار استفاده کنيد تا سريع لکه خشک شود.
اگر به هر دليل موفق نشديد و يا اگر خواستيد از محلول هاي استاندارد و يا ماشين هاي مجهز شستشو و خشک کن هاي سريع


استفاده کنيد کافي است با ما قاليشويي ارم تماس بگيريد و از خدمات ما استفاده کنيد.


منبع : https://www.eramfarsh.com/category/weblog/removecoffeestainscarpet/


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

اما...آه draptab1500 آموزش مجازی و حرفه ای نقاشی مجله اینترنتی مستر کامنت adply8nowcash گروه نرم افزاری قلم فیلیمینگو Steve دروغ ها و خرافات ملحدین